u zorgt 
voor uw klanten


wij
voor uw apotheek

Bij de realisatie van uw project, biedt Sobabel Pharmatechnic u de mogelijkheid om te werken met de meest professionele materialen die uw dienstverlening, deskundigheid en veiligheid naar een hoger niveau tillen. U werkt rechtstreeks, zonder tussenpersoon. Als 100% Belgisch fabrikant en producent slagen we erin uw individuele wensen uit te werken.

Voor de perfecte dienstverlening tijdens uw wachtdienst. Klantvriendelijk én veilig doorgeefsysteem. Pharmasafe vormt de standaard als het op doorgeefsystemen voor de apotheek aankomt. 

Het groene led-apothekerskruis vormt een herkenbaar symbool in het straatbeeld. Een teken van vertrouwen. Het apothekerskruis met animatie biedt de mogelijkheid tot communicatie met de omgeving.

De Pharma 8-lock safe en andere op maat gemaakte afhaalkasten met het aantal lockers naar keuze, biedt een gewaardeerde extra service naar uw patiënten. 

Geneesmiddelen onder de juiste omstandigheden gekoeld bewaren. De Meditherm koelkast doet het voor u. Een zekerheid voor uw apotheek. Én milieubewust.

Met de Pharmabox worden bij leveringen buiten de openingsuren, de geneesmiddelen veilig afgeschermd. De Pharmabox kan enkel door de leverancier met een gepersonaliseerde badge geopend worden.  

Presentatiemeubelen en wandsystemen om uw producten overzichtelijk en aantrekkelijk uit te stallen in uw apotheek.

Met een modulair ladensysteem richt u uw zaak in naar uw persoonlijke wens, manier van werken en smaak. Praktisch en stijlvol. Comfortabel werken in een esthetische omgeving.

Van plexi bakjes, voor artisanale bereidingen of bestellingen op voorschrift tot een efficiënte geldlade en securisafe kluis en zelfs Quinze & Milan kubuszitjes voor je interieur. 

100% professioneel en menselijk werken in een praktisch ingerichte omgeving die uitnodigend is voor uw patiënten?
Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek dat elke vraag concreet beantwoordt.